Over de Juniorkamer

Junior Kamer Hart van Brabant is onderdeel van een groot wereldwijd netwerk: Junior Chamber International(JCI).  JCI is een lerende organisatie en die gelooft  in de ontwikkeling en persoonlijke groei van mensen door te doen.

Learning by doing

Het motto van de Junior Kamer Hart van Brabant is dan ook ‘learning by doing’. Dat betekent dat leden enthousiast zijn en openstaan om van elkaar te leren. Onder andere op het gebied van ondernemers- en managementvaardigheden. Dit komt terug in de activiteiten die worden georganiseerd, waarbij leden de kans krijgen zich te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen, interessante trainingen te volgen en zich in te zetten voor goede doelen.

De activiteiten van de Junior Kamer Hart van Brabant dagen leden uit om net dat stapje verder te zetten dan dat ze dachten dat ze konden. De eigen in 2014 opgezette Junior Kamer Academy stimuleert en faciliteert de leden om persoonlijke en zakelijke vraagstukken (meer) bespreekbaar te maken.

De Junior Kamer Hart van Brabant is een organisatie die leden de mogelijkheid biedt om te leren van de dingen die je doet, in een omgeving die zich kenmerkt door respect, vertrouwen en openheid waardoor het internationale motto van JCI ‘Enterpreneurs in action’ ook hoog in het vaandel van de Junior Kamer Hart van Brabant staat.