Ontmoeten. Dineren. Uitreiken. Proosten.

 

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema voor dit jaar is Challenge of Change. 

Tom Klessens, voorzitter BOV-Trofee 2022

“Ik kijk er gigantisch naar uit om dit jaar één van de mooiste evenementen van Tilburg mee te mogen organiseren, met deze fantastische club mensen.”

Tom Klessens is 35 jaar geleden geboren in Goirle, opgegroeid in Hilvarenbeek, tijdens de studententijd en daarna in Tilburg gewoond, en nu woonachtig in het mooie Oisterwijk. Na een opleiding Small Business & Retail Management is hij gestart als Sales Executive bij Essent. Na 4 jaar verschillende rollen binnen Essent te hebben vervuld, is hij zijn eigen energie adviesbureau gestart. Sinds november 2019 is dit adviesbureau gefuseerd met Flink Consultants, waarbij hij bedrijven in heel Nederland helpt met de energie inkoop en het oplossen van energievraagstukken.

In 2018 is Tom bij JCI Hart van Brabant gekomen, om zijn netwerk te verbreden, maar vooral om zichzelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Na 2 jaar de 013 Business Tour mee te hebben georganiseerd, is het dit jaar tijd voor Tom om de BOV-Trofee mee te organiseren.

 

Mex wint BOV-Trofee 2021

Mexx Internationaal is de winnaar van de BOV-trofee 2021, de prijs voor de beste ondernemersvisie in Midden-Brabant. Het modebedrijf uit Drunen, onderdeel van de RNF Group, ontving de prijs donderdagavond tijdens een bijeenkomst in het Willem II stadion.