Ontmoeten. Dineren. Uitreiken. Proosten.

 

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema voor dit jaar was ‘Een toekomst met historie’. Dit jaar werd de trofee voor de 20e keer uitgereikt. Een jubileumjaar met een gouden randje dus. De jury speelde daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten.

Jules Pules, voorzitter BOV-Trofee 2021

Sinds een kleine 7 jaar lid van de Junior Kamer en van het voorzitterschap van de Bedrijvenronde ingestapt, 5 jaar geleden in de BOV-commissie terechtgekomen. Na twee jaar penningmeesterschap en een jaar secretaris, is Jules dit jaar voorzitter van het team dat de BOV-Trofee 2021 organiseert. Hij is 39 jaar en samen met zijn broer eigenaar van reclamebureau en familiebedrijf Pulles & Pulles in Waalwijk. Hij is daar verantwoordelijk voor het uitrollen van concepten en heeft de dagelijkse leiding over het reclameteam. Als lid van de Junior Kamer put Jules veel energie uit de nieuwe contacten die hij opdoet en het aanhalen van de banden met leden. De ervaringen binnen de verschillende commissies die de vereniging rijk is, ziet hij als uitdaging, waar hij veel van kan leren. Dit jaar is zijn grootste uitdaging het in goede banen leiden van het vooraanstaande, grootse en bijzonder evenement, wat de BOV-Trofee toch wel is.

Avec wint BOV-Trofee 2019

De BOV-Trofee 2019 is gewonnen door het Tilburgse Avec van Stefan Lanslots. Dit jaar vierde de BOV-trofee met het thema ‘Een toekomst met historie’ haar 20-jarig jubileum in Theaters Tilburg. Binnen dit thema werd de ondernemersvisie van Lanslots door de vooraanstaande vakjury net verkozen boven die van Ron Haans en Koen Wouters van First Impression (Tilburg) en boven die van Bert van Loon van WeedControl (Waalwijk). In 2020 werd de BOV-Trofee vanwege de corona-uitbraak eenmalig geannuleerd.