Door een groeiende economie neemt de krapte op de arbeidsmarkt alsmaar toe. In Tilburg is een breed scala aan onderwijsinstellingen gevestigd, zowel in het praktische als wetenschappelijk onderwijs. Helaas slagen lokale ondernemers en de studenten er niet altijd in een ‘match’ te maken. En vertrekken veel studenten na hun studie weer uit Tilburg om ergens anders hun droombaan te vinden. Met deMidpoint Brabant Tour willen wij studenten, young-professionals én het lokale bedrijfsleven met elkaar in contact brengen.

Powered by 

De tweede editie van het Tilburgse evenement Midpoint Brabant Tour vindt plaats op donderdag 21 november 2019. Dit initiatief van de JCI Hart van Brabant, geeft trotse ondernemers uit Tilburg en omstreken de mogelijkheid om in contact te komen met studenten en young-professionals.

Vacatures voor stageplaatsen én startersfuncties zijn op deze dag de basis om als bedrijf een match te kunnen maken met toekomstige collega’s. Met als doel kwalitatief goed, gemotiveerd én lokaal talent te kunnen aantrekken in tijden van opwaartse economie en krapte op de arbeidsmarkt en hiermee de braindrain tegen te gaan.

Onze partners

Wij realiseren de Midpoint Brabant Tour in samenwerking met de onderwijsinstellingen, onze partners en een aantal toonaangevende lokale ondernemers. Als JCI Hart van Brabant zijn we trots op de bedrijven die in Tilburg en omstreken gevestigd zijn. We organiseren de Midpoint Brabant Tour omdat we er een rotsvast vertrouwen in hebben dat de bedrijvigheid in Tilburg bijzonder is en wij willen studenten laten zien dat je voor een gave baan niet naar de randstad hoeft te gaan.

Even voorstellen

Wij zijn het Midpoint Brabant Tour team:

Toine Klerks

Dirk Bakkers

Dion Duimel

Sander Pouwelse

Bart Baars

Kim Bekkers

Eline Kooijman

Nick Klaassen