Powered by Rabobank & JCI

Door een groeiende economie neemt de krapte op de arbeidsmarkt alsmaar toe. In Tilburg is een breed scala aan onderwijsinstellingen gevestigd, zowel in het praktische als wetenschappelijk onderwijs. Helaas slagen lokale ondernemers en de studenten er niet altijd in een ‘match’ te maken. En vertrekken veel studenten na hun studie weer uit Tilburg om ergens anders hun droombaan te vinden. Met de Rabo 013 Business Tour willen wij studenten, young-professionals én het lokale bedrijfsleven met elkaar in contact brengen.

About

De tweede editie van het Tilburgse evenement Rabo 013 Business Tour vindt plaats op donderdag 21 november 2019. Dit initiatief van de Junior Kamer Hart van Brabant, geeft trotse ondernemers uit Tilburg en omstreken de mogelijkheid om in contact te komen met studenten en young-professionals.

Vacatures voor stageplaatsen én startersfuncties zijn op deze dag de basis om als bedrijf een match te kunnen maken met toekomstige collega’s. Met als doel kwalitatief goed, gemotiveerd én lokaal talent te kunnen aantrekken in tijden van opwaartse economie en krapte op de arbeidsmarkt en hiermee de braindrain tegen te gaan.

Partners

Wij realiseren de Rabo 013 Business Tour in samenwerking met de onderwijsinstellingen, gemeente Tilburg, Rabobank Tilburg en omstreken, Citymarketing Tilburg en een aantal toonaangevende lokale ondernemers. Als Junior Kamer Hart van Brabant zijn we trots op de bedrijven die in Tilburg en omstreken gevestigd zijn. We organiseren de 013 Business Tour omdat we er een rotsvast vertrouwen in hebben dat de bedrijvigheid in Tilburg bijzonder is en wij willen studenten laten zien dat je voor een gave baan niet naar de randstad hoeft te gaan.

Student of bedrijf in Tilburg?

Student

Vind jouw nieuwe werkplek op ons platform

Bedrijf

Plaats jouw vacatures op ons platform!